Categories
Новини

Весінній старт продажів! Перші покупці JAC S3 в Україні!

На автомобільному ринку України новий міський кросовер JAC S3, дизайн якого виконаний з урахуванням сучасних тенденцій, викликав великий інтерес покупців. Ця модель привертає економічним 1,5-літровим мотором з 6-ступінчастою механічною коробкою передач в комплектації Luxury і автоматичною коробкою передач (CVT) в комплектаціях Luxury і Elegant.

Недарма кросовер називають «молодшим братом» свого попередника JAC S5, який вже «припав до смаку» багатьом покупцям. Завдяки компактним розмірам JAC S3 має просторий інтер’єр, високий рівень організації простору і відмінне оснащення. Модель S3 навіть в базовій комплектації оснащується великою кількістю незамінних електронних систем: ABS + EBD, EBA (допомога при екстреному гальмуванні), TCS (контроль тяги), HDC (система допомоги при спуску), HAC (система допомоги підйому), EPS (електронний контроль стійкості), BOS (система управління аварійним гальмом). У комплекті також круїз-контроль, подушки безпеки водія і пасажира, шкіряний салон, регулювання сидінь в шести напрямках, аксесуари на повну потужність і багато іншого. У JAC S3 можна дивитися фільми і слухати музику у високій якості, відчуваючи себе глядачем кінотеатру або концертного залу, так як виробник вже встановив якісну мультимедійну систему з 6 колонок, MP5-плеєр (з функцією Bluetooth), USB, багатофункціональний порт з можливістю підключення IPad і карти пам’яті SD.

На сьогоднішній день автомобіль представлений у всіх регіонах України. Перші покупці вже з’явилися!

Ціновий діапазон – від 338 900 грн. за автомобіль з механічною коробкою передач до 393 900 грн. з автоматичною коробкою передач. Така приваблива ціна є однією з найнижчих для автомобілів в цьому сегменті! Розробники намагалися інвестувати в машину якомога більше, щоб відповідати європейським тенденціям автомобілебудування, але бути доступними нашому покупцеві!

Першими власниками новенького кросовера стали жителі Запоріжжя та Херсона. З огляду на бюджетний сегмент автомобілів, привабливий дизайн і комфорт, а головне економічність (витрата палива JAC S3 в змішаному циклі становить 5, 6 літра на 100 км.), Покупці зупинили свій вибір на автомобілі JAC S3 в комплектації Luxury.

Одним з вирішальних факторів для покупців автомобілів JAC завжди є співвідношення ціна-якість, і нова модель JAC S3 тому підтвердження. Цікавий дизайн, комфортний інтер’єр, економічність – все необхідне для власника якісного автомобіля.

Слід зазначити, що одним з основоположних критеріїв при пошуку, підборі та купівлі автомобіля є надійність і компетентність дилерських підприємств. Професійну роботу персоналу салону «Богдан-Авто Запоріжжя» відзначив перший покупець JAC S3 Gorobets Сергій, який виділив з переваг автомобіля дизайн, багату комплектацію і доступну ціну.

Відмінну збірку, компактні розміри, низьку витрату палива відзначив ще один покупець JAC S3 в Херсоні Плотніков Петро. У автосалоні «автопланета Плюс» покупцеві запропонували провести тест-драйв цієї моделі (до речі, записатися на тест-драйв можна прямо на сайті jac.ua), після чого в покупці нового кросовера можна не залишилося сумнівів.

З випуском цієї моделі набирає обертів зростання популярності бренду JAC.

Ви можете замовити новий JAC S3 прямо зараз у нас jac.ua. Кількість автомобілів обмежена!

Нові моделі JAC, а вже улюблені автомобілістами JAC J2, JAC J5, JAC J6 і JAC S5 продовжують завойовувати авторинок України, з’являючись на дорогах країни, і ловлячи цікаві погляди перехожих і автовласників.

Про компанію:

Офіційним дистриб’ютором автомобілів JAC в Україні є компанія «Богдан-Автотрейд».

Дилерська мережа дистриб’ютора «Богдан-Автотрейд» налічує понад 30 дилерських центрів JAC по всій Україні.

Детально ознайомитися з представленими моделями і умовами придбання автомобілів можна на офіційному сайті компанії jac.ua

Інформаційна лінія: 0 800 500 740 (дзвінки зі всіх стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці, Вконтакте, Ютубі

JAC Finance

Вигідні умови кредитування.

ТОВ “ДЖАК УКРАЇНА” пропонує найкращі умови кредитування:

  • 20% перший внесок на 5 років;
  • 30% перший внесок на 7 років;
Розрахувати кредит